Beste allemaal,

Met veel vertrouwen wil ik u allen melden dat vanaf nu Jan Jurriëns het stokje van mij gaat overnemen als Wedstrijdleider Pk. Ik blijf op de achtergrond wel meewerken met Jan maar het aanspreekpunt is nu Jan Jurriëns.
Jan zal zichzelf op korte termijn aan jullie voorstellen als wedstrijdleider.
Ik heb er veel vertrouwen dat Jan dit goed gaat overnemen en wens hem dan ook veel succes toe.

Ik wil jullie graag allemaal bedanken voor het vertrouwen in mij als wedstrijdleider PK.

Met vriendelijke groet, Hans Post

 


Hallo allemaal,

hierbij wil ik me even voorstellen aan wie me nog niet kent .

Een paar maanden geleden kreeg ik van de secretaris van mijn vereniging een mail dat ze een nieuwe wedstrijdleider pk voor het district zochten. Hans Post had al een geruime tijd aangegeven te willen stoppen met deze functie ivm andere werkzaamheden. Als er niemand zich zou aanmelden zou het biljarten met name het pk komen te vervallen .
Ik heb me toen aangemeld om allereerst te kijken en te horen wat deze functie allemaal inhield. En heb niet lang na te hoeven denken om dit te gaan doen.

Na een paar maand mee te hebben gelopen met Hans is het dan nu zo ver: vanaf 1 november zal ik het aanspreekpunt zijn en alle mails gaan behandelen (wel nog met Hans op de achtergrond).

Ik ben dus Jan Jurriëns, woon nu ruim anderhalf jaar in Twello, voorheen altijd in Voorst gewoond en dus ook gebiljard, en zal dat ook blijven doen.
Ik ben 58 jaar en werk in Eerbeek in een papierfabriek. Ik biljart nu denk ik 30 jaar, en heb nu dus deze functie waar ik naar uit kijk.
Bij deze wil ik Hans bedanken voor het vele werk al die jaren en wat hij daarmee voor het biljarten in ons district heeft betekend en nog steeds betekent maar dan op een andere manier .
Ik ga mijn best doen om Hans goed op te volgen en mocht er wat zijn laat het dan weten. Iedereen maakt wel eens fouten, zo denk ik er namelijk over.

Met vriendelijke groet, Jan Jurriëns